Zomermobile

Maak eerst de zonnebloem. Gebruik een bruin rondje voor het midden en plak de gele bladeren er aan vast. Voor de stevigheid zou je nog een bierviltje kunnen gebruiken en daar weer een bruin rondje op plakken. De bijtjes maak je van piepschuim bolletjes die je eerst beschildert. Van wit papier maak je vleugels die je boven op de bij plakt zodra deze droog is. Maak ook nog oogjes op je bij.
Als je zonnebloem en je bijen af zijn, ga je deze aan elkaar bevestigen. Met een grote (stop)naald prik je verticaal door je bij. Aan de onderkant van je bij leg je nu een knoop in het draad, zodat de draad blijft zitten. Deze draad steek je vervolgens ook door de zonnebloem. Let er bij meerdere draden wel op da de mobile in evenwicht blijft. Uiteindelijk komen zo alle draden samen boven je zonnebloem en kun je deze samenknopen en ophangen.

Met dank aan juf Sandra !

 Zomermobile

3 thoughts on “Zomermobile

  1. eerst pak je vijf witte vellen.
    een over trekksel van de zomer.
    trekt een paar vergeurtjes over.
    je schrijft er een verhaal erbij.
    enzovoord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>