Herfst

Spin van handjes

Verf je handen zwart en stempel beiden op een stevig papier. Zorg ervoor dat ze iets overlappen. Laat de handjes drogen en knip deze daarna uit. Plak of knutsel tenslotte de oogjes erop. Met dank aan Severine !

Paddestoel in de herfst

Teken op een vierkant tekenpapier een paddestoel. Daarna teken je over je gehele blad blaadjes. De blaadjes ga je inkleuren, waarbij je ervoor zorgt dat de blaadjes die in je paddestoel staan een afwijkende kleur krijgen. Door deze afwijkende kleur valt je paddestoel uiteindelijk op. Met dank aan juf Marjolein !  

Egeltje van waaier

Een eenvoudig werkje met een erg leuk resultaat! Vouw een waaier van een blaadje. Knip hier wat punten in. Tenslotte nog een gezicht erop en je egeltje is klaar ! Ingezonden door juf Anisa, bedankt !

Herfstmobile

Deze herfstmobile is gemaakt van vilt. Eerst is het uiltje getekend op vilt en uitgeknipt. Daarna is deze aan elkaar gestikt. Vlak voor je helemaal klaar bent met stikken, vul je het uiltje op. Wat je verder aan de mobile hangt kan je natuurlijk helemaal zelf verzinnen! Met dank een juf Marjolein !

Paddestoel van vilt

Teken twee even grote rondjes op het vilt en knip deze wat ruimer uit. Stik nu de twee rondjes aan elkaar, maar laat een stukje open om de paddestoel op te vullen. Van wit vilt plak je de witte stippen erop. Tenslotte rol je een gekleurd vouwblaadje over een wc-rolletje voor de stam. Met dank […]