Kerstman molentje

Pak een rood vouwblaadje of knip van een a4 papier een vierkant. Vouw het blad zowel horizontaal als verticaal dubbel. Daarna knip je vanaf de hoeken naar het midden toe. Pak daarna om en om een punt en vouw deze naar het midden. Plak de punten in het midden vast. Maak baarden met gezichtjes. Deze plak je onder de punten. Het rode wat dan nog daarboven zit, is dan meteen de kerstmuts. Als je er een echt molentje van wilt maken moet je er nog een stokje achter plakken.

Kerstman molentje

One thought on “Kerstman molentje

  1. Ik heb hem als voorbeeld voor mijn stageklas gemaakt.
    Ik heb hem in het groot en klein gemaakt en deze met een draad aan elkaar zodat je een soort slinger krijgt, omdat de molentjes omvielen heb ik de draad nadat ik hem van voor naar achter doorgeprikt had nog door een gevouwen stukje terugdoorgeprikt voor ik hem door de grote reeg. (ook daar weer via een gevouwen stukje naar achter terug geregen) Heel leuk resultaat!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>