Tovenaar vouwen

De mantel: vouw een vouwblaadje twee keer door de helft en maak er dan een driehoek van. Leg de driehoek die je nu hebt met de punt naar boven. Vouw de zijkanten terug naar het midden, maar niet helemaal totde middenlijn, anders is de mantel helemaal dicht. Vouw de onderste flapjes van de mantel weer terug. Je kan de mantel aan de onderkant rafelig afknippen.

De mouwen: neem een kleiner vouwblaadje dan je voor de mantel hebt gebruikt. Vouw deze ook weer twee keer dubbel en maak er dan een driehoek van. Leg de driehoek met de punt naar beneden. Vouw dan de bovenkant naar beneden. Je ziet nu meteen dat het de mouwen zijn geworden. De mouwen kan je eventueel ook weer rafelig knippen.

Het hoofd: vouw een blaadje door de helft. Vouw daarna de zijkanten naar de vouwlijn zodat je een ruit krijgt. Vouw daarna het puntje van de lange hoek een stukje terug, dit is de onderkant van het hoofd. Doe hetzelfde met de kleine punt. Hier komt de hoed op.

Je plakt de mouwen aan de achterkant van de mantel/cape vast. Het hoofd komt op de mantel.

De handen met toverstaf, hoed, schoenen en overige versieringen kan je zelf verzinnen en knippen.

gevouwentovenaar.jpg

mantel

mouwen

 hoofd

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>